Nieuwe huisarts

Zoals u wellicht gemerkt heeft zijn er het afgelopen jaar wijzigingen geweest binnen ons team. Graag brengen wij u op de hoogte van een volgende verandering.

Per eind juni jl. is dokter Joyce Heynen niet meer werkzaam in onze praktijk. We danken haar voor haar inzet in het afgelopen jaar. Voor haar in de plaats is dokter Loes Mannessen gekomen. Zij is sinds februari jl. al 1 dag per week in onze praktijk werkzaam en is per juli haar werkzaamheden gaan uitbreiden.

 

Loes Mannessen stelt zich hieronder nog kort voor:

“Ik kom oorspronkelijk uit Twente, maar ruim 10 jaar geleden ben ik via Maastricht in Melick komen wonen. Hier woon ik samen met mijn man en 2 kinderen. Limburgs spreken lukt me nog niet, maar verstaan doe ik het goed. De afgelopen maanden heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Huisartsenpraktijk Herkenbosch en ik kijk met enthousiasme uit naar de komende jaren waarin ik mijn best zal doen om u van goede zorg te voorzien samen met de rest van het team van huisartsenpraktijk Herkenbosch”

Foto Loes

 

 

 

 

 

 

 

 

Dokter Gabriël Jansen blijft werken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dokter Loes Mannessen zal aanwezig zijn op maandag, dinsdag en donderdag.

Dokter Yvonne Slaats is inmiddels ook weer aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Dokter Jacqueline Stakenborg is werkzaam op de woensdagen.

Op deze manier hopen wij en denken wij de continuïteit van de huisartsenzorg in de toekomst voor u te kunnen blijven garanderen!